hoe werkt jonkies

Het Jonkies platform

Jonkies is een community en zoekmachine die starters letterlijk op de kaart zet. Zo kunnen  starters elkaar makkelijk vinden maar ook andere potentiële klanten kunnen doelgericht beroep doen op de starter die zij nodig hebben. Daarnaast is het vooral een community die starters centraliseert om zo in groep meer te kunnen bereiken.

Als starter ga je er op vooruit

Echte vooruitgang voor starters is voor Jonkies heel belangrijk. Daarom pakken wij de twee voornaamste reden aan waarom er niet specifiek op een starter beroep werd gedaan.

  1. Starters konden niet direct van het internet worden geplukt. Het vergde dus wel een hele tijdsinvestering om op zoek te gaan naar een starter. Veel mensen hebben daar zin in nog tijd voor.
  2. Er zijn veel vooroordelen ten opzichte van starters. Door ons rating en review systeem kan jij aantonen dat je startup minstens even waardevol is dan een mature onderneming. Zo kan je potentiële klanten makkelijker overtuigen.

Voor een starter is het niet evident om zich zichtbaar te maken. Vooraleer je echt aan de oppervlakte komt drijven moet je al aardig wat werk verzet hebben en referenties vergaard. Niet dat daar au fond iets mis mee is. Maar stel nu dat Jonkies te samen met alle leden, mensen er van kan overtuigen bewuster voor een starter te kiezen en dan ook nog eens de juiste tool aanbiedt om dat onmiddellijk te kunnen doen. Voel je de onderliggende bedoeling al? Meer omzet voor starters natuurlijk! Meld je aan bij Jonkies en maak het verschil samen met ons.

Wat is een starter?

Wij van Jonkies definiëren een starter als een onderneming die minder dan 5 jaar actief is.