Mijn startup toevoegen

Kan ik zelf mijn gegevens toevoegen/aanpassen?

Nadat je bent ingelogd kan je volledig zelf je bedrijfsgegevens invullen via je dashboard. Wat je allemaal kan invullen is afhankelijk van je pakket (gratis of Jonkie 1.0 en 2.0). Wijzigingen aanbrengen kan je altijd via datzelfde dashboard.

Wat als mijn sector niet tussen de categorieën staat?

Wij doen ons uiterste best om alle sectoren, beroepen en ambachten op te lijsten in onze categorieën. Toch kan het zijn dat wat jij doet of aanbiedt niet in de lijst staat. Helemaal geen probleem! Kies even voor 'andere' en wij voegen je categorie meteen toe. 

Welke afmeting gebruik ik voor mijn afbeelding?

Je afbeelding wordt het best weergegeven als je 3 cm als breedte neemt en 3,5 cm als hoogte. Hoe je het logo van je bedrijf schikt binnen dit kader kies je volledig zelf.

Handleidingen

Betaling en facturatie

Hoe verloopt de facturatie?

Je kan er voor kiezen om maandelijkse te betalen of  éénmalig voor een heel jaar. Kies je voor een éénmalige betaling dan krijg je onmiddellijk je factuur. Kies je voor een maandelijkse betaling dan krijg je na elk jaar je factuur via mail.

Zijn er kosten verbonden aan mijn lidmaatschap?

Jonkies biedt je de mogelijkheid om gratis tot de community toe te treden. Wil je echt het maximum uit Jonkies halen dan kies je voor een kleine investering met een stevige ROI.

Om een vraag te stellen over de werking van Jonkies moet je ingelogd zijn.

Problemen bij het inloggen

'Je hebt geen toestemming om deze pagina te bekijken.' Wat nu?

Waarschijnlijk heb je voor een betalend account gekozen. Je krijgt dan ook pas toegang tot het volledige dashboard na betaling van het verschuldigde bedrag.

Vragen of opmerkingen?